Aanleg en reparatie: voor al uw dakwerk

De Installatieman heeft een jarenlange ervaring met alle soorten dakbedekking. Of het gaat om aanleg van een nieuw dak, een cmplete renovatie of een plotselinge lekkage. De Installatieman levert vakwerk in dakwerk. Wij zijn thuis in alle soorten dakbedekking, goten en afvoeren.

Renovatie en reparatie van dakwerk

Bent u op zoek naar een dakdekker die u kan helpen bij het uitvoeren van een dakrenovatie of dakreparatie? Of wilt u uw dakgoten of dakramen vervangen? Wij geven eerlijk en gedegen advies en kunnen alle dakwerkzaamheden voor u uitvoeren. Wij leveren ook geïsoleerde dakplaten van een uitstekende kwaliteit en zijn bedreven in vervanging van asbestplaten.

Een dakwerker is iemand die gespecialiseerd is in het plaatsen van verschillende dakconstructies. Een dakwerker zorgt voor constructies die bestendig zijn tegen regen, sneeuw, wind, hoge en lage temperaturen.

Mogelijkheden in zinkwerk

Dakwerk: de Installatieman heeft een passie voor zink.
Dakwerk: de Installatieman heeft een passie voor zink.

De Installatieman heeft een passie voor zink.  Zink is een metaal dat al eeuwen bij nieuwbouw en verbouwingen wordt toegepast. Hierbij kunt u denken als zink als bedekking van daken en gevels, maar ook aan zinken dakgoten en regenpijpen.

Vaak kiezen mensen voor zink gebaseerd op smaak. De esthetiek van zink draagt bij aan een bijzondere uitstraling van uw woning of gebouw. Maar zink kent ook andere voordelen. Als duurzaam materiaal heeft zink een lange levensduur van ongeveer 50 jaar, waarna het materiaal bovendien volledig recyclebaar is. Zink kan in diverse uitstralingen worden geleverd: