Gaslucht geroken? Bel dan de installatieman

Het is van levensbelang dat gasleidingen in goede staat blijven verkeren. Als u een gaslucht ruikt kunt u zelf controleren of er een lek is door de leiding in te smeren met een licht aangemaakt zeepsopje.

Het kan ook zijn dat je een gas ruikt en het lek niet kunt vinden. Sluit bij een ernstige gaslucht het gas direct af en bel dan de Installatieman op 06‐53204561.

Gaslucht duidt op lekkage

Op de foto ziet u een oude gaskraan die niet meer goed afsluit. De belletjes die u ziet worden veroorzaakt door he lekkende gas. Een reparatie is snel  en vakkundig gedaan.

Gaslucht: voorbeeld van een gaskraan die niet goed afsluit. Het gas lekt er bij de belletjes uit.
Gaslucht: voorbeeld van een gaskraan die niet goed afsluit. Het gas lekt er bij de belletjes uit.

Kwalititsborging

De Installatieman is aangesloten bij de Sichting Kwaliteit voor Instllaties Nederland. Deze stichting is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.