Goede ventilatie is essentieel

Een mechanische ventilatiebox zorgt voor de verversing van lucht in je woning en voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Het zijn dus een belangrijk instrument voor een optimaal wooncomfort in je woning. Een goed werkend ventilatiesyteem heeft dan ook veel voordelen. Heb je een ventilatiebox ouder dan 15 jaar? Dan is het slim om deze te vervangen. De techniek staat immers niet stil en duurzaamheid wordt steeds belangrijker.

Een oude zogenoemde wisselstroom ventilatiebox verbruikt ruim € 80,- per jaar aan stroom. Dat is meer dan een koelkast en wasmachine samen! Een nieuwe, zuinige ventilatiebox verbruikt slechts een tiende deel daarvan (€ 8,-) aan stroom per jaar.

Dat heb je in minder dan vier jaar terugverdiend! En dan hebben we het nog niet eens over het comfort dat je er voor terugkrijgt! Voor hetzelfde geld overal in huis draadloze bediening bijvoorbeeld… Dus waar wacht je nog op?!

Kwalititsborging

De Installatieman is aangesloten bij de Sichting Kwaliteit voor Instllaties Nederland. Deze stichting is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.